Bulldogs U13 -joukkue etsii uusia pelaajia

Laji on amerikkalainen jalkapallo,jenkkifutis, joukkueen kotipaikka on Sipoo ja pelattava sarja U13 SM-sarja. Joukkueeseen kuuluu 22 jäsentä ja kalenterissa on 12 tulevaa treeniä tai peliä.

(Päivitetty 31.10.2016)
Tule pelaamaan vauhdikasta ja monipuolista kontaktilajia hyvässä joukkueessa! Bulldogsin U13-joukkueeseen ovat tervetulleita niin pojat kuin tytötkin. Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa tai huipputaitava, opetamme sinulle kaiken tarvittavan. Tärkeintä on halu kehittyä ja into pelata. Jenkkifutis opettaa joukkueessa toimimista, kurinalaisuutta ja yhteispeliä. Lajiharjoitukset löydät joukkueen tapahtumakalenterista. Joukkueeseen voit liittyä missä vaiheessa kautta tahansa.
Aloittamisen ja kokeilemisen kynnys on matala. Ilmoittaudu mukaan ja tule harjoituksiin kokeilemaan uutta lajia. Saat ensimmäisen kuukauden ajaksi varusteet seuralta lainaksi. Alle 13-vuotiaiden joukkue (U13) pelaa turnausmuotoisesti kuusi turnausta touko-syyskuussa, eli turnauksia on keskimäärin 1-2 kuukaudessa toukokuusta syyskuuhun. Lisäksi joukkueeseen kuuluvilla alle 11-vuotiailla pelaajilla on mahdollisuus pelata alle 11-vuotiaiden joukkueessa.
Valmentaja Jaakko Latva-Pukkila: 040-735 3983 / WhatsApp /
valmennus(miuku)bulldogs(piste)fi
www.bulldogs.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 18 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Bulldogs U13 -joukkue: kokoonpano